Over ons       

Aangenaam mijn naam is Patrick van den Berg, oprichter van 4tality.

Mijn interesse om mensen te helpen zit al van jongs af aan in mijn genen. Vroeger wilde ik graag verpleegkundige worden, maar het pad heeft mij geleid naar Defensie waar ik momenteel nog steeds werkzaam ben. Terugkijkend ben ik dankbaar dat Defensie op mijn pad is gekomen. Het heeft mij veel inzicht gegeven over mezelf en mede gemaakt wie ik nu ben.
Mijn leven heeft net zoals velen flink wat dalen, maar gelukkig ook piekmomenten gekend. Door mezelf kwijt te raken en te hervinden, leerde ik dat je jezelf geen mooier cadeau kan geven dan goed voor jezelf te zorgen.

De afgelopen jaren heb ik zelf veel positieve veranderingen doorgemaakt en weet inmiddels hoe het ook kan. Vorig jaar heb ik een inspiratie dag bijgewoond over vitaliteit. Deze dag heeft mij geïnspireerd en gemotiveerd. Dit is het!!! Hiermee kan ik mensen helpen om een betere versie van zichzelf te worden. Het is mijn (hogere) levensdoel geworden om mensen bewust te maken van andere mogelijkheden. Om zichzelf fitter, vitaler en gelukkiger te laten voelen en hierdoor de kwaliteit van leven aanzienlijk verbeterd.
Gezondheid en vitaliteit lijkt een algemeen gegeven, maar dat is per individu verschillend. Als je aan 500 mensen dezelfde vragen gaat stellen over gezondheid en vitaliteit, krijg je 500 verschillende antwoorden. Het is voor mij nog altijd een ware zoektocht op het gebied van onderwijs, wetenschap, boeken, podcasts en gelijkgestemde, maar het geeft mij energie.

Laten we de balans opmaken over jouw gezondheid en vitaliteit. Zorgen voor een goede balans tussen body en mind, middels mindset, activity, nutrition and sleep. Iedere verandering zit al in jezelf en begint met de eerste stap.
Samen met mijn partner, Linda van den Berg en inspiratiebron hebben wij 4tality opgericht. Deze naam is mede geïnspireerd door DGI (duurzaam gezond inzetbaar), Schott & Co en OERsterk.

-5719

Aangenaam mijn naam is Linda van den Berg, mede-oprichter van 4tality.

Inmiddels ben ik ook aangestoken met het gezondheidsvirus. Nadat Patrick besloten had om de sprong in het diepe te wagen en ik steeds meer informatie vanuit hem kreeg en mezelf hierin ben gaan verdiepen, ben ik na gaan denken wat ik kon betekenen voor 4tality.

Met mijn opleidingen van de PABO en Orthopedagogiek was de stap naar de kids tak van 4tality snel gemaakt. Kinderen hebben mij altijd al geintereseerd en nadat wijzelf ouders zijn geworden van 2 mooie jongens ben ik me steeds bewuster vragen gaan stellen wat de juiste manieren zijn om ze zo vitaal en weerbaar mogelijk volwassen te laten worden. De kinderen zijn de toekomst en het is aan ons om ze daar zo goed mogelijk in te begeleiden!

Nadat ik een aantal jaren geleden had besloten om uit de schoolse setting te stappen, ben ik ervan overtuigd dat dit mijn ware passie is. Het is mijn missie om te zorgen dat de kinderen voldoende kennis en vaardigheden krijgen op basis van mindset, activity, nutrition en slaap, zodat we kunnen  zorgen dat de wal niet het schip hoeft te keren. Ook het informeren en motiveren van de opvang en scholen in de omgeving, zal hierin een grote rol gaan hebben.

Om meer informatie te krijgen over de juiste voeding voor kinderen heb ik besloten om een opleiding te gaan volgen tot kindervoedingscoach bij de Better Health academy. Op basis van het whole food treatment principe leer ik hoe we een kinderlijf- en brein optimaal kunnen voeden voor een goede focus, betere concentratie, meer blijheid, vitaliteit, daarkracht, rust en geluk. Deze zal ik in juni 2022 afronden.

Daarnaast ga ik in maart de workshop prikkelstorm volgen, waardoor ik mezelf ook prikkelstorm coach kan gaan noemen.

Zoals je kunt lezen ben ik nog lang niet uitgeleerd en wil ik me de komende tijd nog meer gaan verdiepen in deze prachtige materie, zodat ik samen met mijn man Patrick van den Berg de missie van 4tality uit kan laten komen.